logokleinHumphrey Wonder

Een entertainer, die naast zijn optreden als saxofonist en zanger ook met grote perfectie gitaar en keyboard speelt en beschikt over een verrassend groot en veelzijdig repertoire. Naast veel ervaring en vakmanschap in Nederland verwierf hij ook in België en Duitsland veel bekendheid.

In combinatie met zijn eigen professionele, uiterst geavanceerde geluidsinstallatie, is hij in staat om als solist de sound van een complete groep te produceren. Humphrey heeft een ruime ervaring met zaalakoustiek en verzorgt zelf de plaatsing van de verschillende componenten, evenals het lossen en laden van de geluidsinstallatie.

Programma
Uiteraard wordt met uw wensen rekening gehouden, wat betreft programma, muziek-keuze, geluidsniveau enzovoort.
Gezien de veelzijdigheid van zijn repertoire kan bijna iedere muzikale wens vervuld worden.
De geavanceerde draadloze verbinding van microfoon, saxofoon en gitaar geven Humphrey de mogelijkheid zich zingend of spelend tussen de gasten te begeven. Ook op gewijzigde en onvoorziene situaties kan hij feilloos inspelen zodat onder alle omstandigheden “Humphrey’s Show” can go on.

Condities
Met zijn eigen bestelbus is Humphrey niet afhankelijk van derden en is hij minimaal 2 uur voor de overeengekomen begintijd ter plaatse en tijdig geinstalleerd en gereed om op te treden.

  • Benodigde minimale podiumafmetingen: 2 x 3 m.
  • Stroomvoorziening minimaal 2 x 16 Ampère / 220 Volt (vrije groepen bij het podium)
  • Toegang minimaal 2 uur voor aanvang optreden

 Social Media

© ® 2013 Proudly Designed by

Design 2 Impress | Netherlands